cornel 6.jpeg

CASA ECO-PASIVĂ
IZOLATĂ CU PAIE

1/7

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ

Ia legătura cu noi și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine și proiectul tău. Căutăm mereu să optimizăm fiecare soluție tehnică pentru a reduce consumul de materiale și costurile. 

Proiect 

O casă deosebită, proiectată de Neuron Arh Design după principii pasive și construită cu materiale ecologice. 

Locație

Chitila, România

Tip produs

Kit structură prefabricată timberframe 

Suprafață

150 mp

Descriere proiect

Arhitectura casei din Chitila are 150 mp și a fost realizată de către arh. Ramona Barbu-Mocănescu iar structura a fost gândită de Daniel Barbu-Mocănescu după principii eco-pasive de eficiență și ecologie. Ne-am implicat în proiect cu structura prefabricată de tip framing pentru casă și garaj, dar și cu acoperișul din ferme tip mansardă. Pe lângă proiectarea structurală și producția structurii, ne-am ocupat și de montaj. 

Casa este izolată cu plăci semi-rigide din paie Naturami de 25 cm, placate pe exterior cu tencuială decorativă din var. De asemenea, un perete de rammed earth (argilă presată) a fost inclus în interior pentru a crește masivitatea termică și contribui la reglarea umidității. Orientarea ferestrelor după soare, termoizolația suficientă, reducerea punților termice și ventilația cu recuperare de căldură contribuie semnificativ la reducerea consumului de energie al casei. 

”Am rămas plăcut impresionat de modul în care echipa Miradex a executat structura casei, într-un sistem constructiv adaptat special pentru izolația din plăci de paie. Am făcut o alegere foarte bună să lucrez cu voi!”  Cornel, proprietarul casei. 

PROIECTE SIMILARE

RAMAI CONECTAT CU NOI!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn
Abonează-te la newsletter 
și află ultimele noutăți din domeniul construcțiilor prefabricate eficiente energetic

MIRADEX WOODEN BUILDINGS

Golotren 22, Brezoi, Vâlcea 

+40 (727) 317 815

contact@miradex.ro 

© 2012-2020 Miradex all rights reserved

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube