Ferme prefabricate pentru orice tip de cladire MIRADEX

FERME DE MANSARDĂ

FERME PENTRU ACOPERIȘURI TIP MANSARDĂ

Folosind un software de specialitate proiectarea acestor ferme permite maximizarea spațiului interior (atât pe verticală cât și pe orizontală) fără alte puncte interioare de sprijin. În felul acesta câștigăm mai multe spațiu la interior într-o configurație open-space. Acest spațiu se poate compartimenta ulterior în camere sau se poate folosi că spațiu de depozitare. 

Diferența dintre sistemul clasic/tradițional de dulgheire (cu popi, căpriori, organe de îmbinare din cuie și scoabe din oțel etc) și cel din ferme prefabricate cu plăcuțe multicui este în primul rând rapiditatea cu care fermele se execută în fabrică și asamblază pe șantier, în detrimentul dulgheriei ce necesită timp și manoperă pe șantier. Prin producție în fabrică, fermele de mansardă sunt realizate conform detaliilor de execuție din proiect, au controlul calității asigurat și eficientizează la maximum consumul de lemn.

Mai mult decât atât, acoperișul tip mansardă realizat din ferme prefabricate cu plăcuțe multicui sunt mult mai rigide și au o rezistență sporită la cutremur. Detalii în acest video

 

De obicei acoperișurile tip mansardă se pot livra în 5-7 zile lucrătoare.

1/6

Fie că ești arhitect, constructor, dezvoltator, roofer sau beneficiarul final, putem să venim în sprijinul tău cu soluții optimizate de proiectare-producție-asamblare ferme pentru orice tip de acoperiș, cu scopul de a reduce consumul de material și timpul de execuție, dar și pentru a crește calitatea și durabilitatea acoperișului în timp. Cu cât proiectul este într-o fază mai incipientă, cu atât mai bine. Lasă-ne un mesaj și hai să lucrăm împreună!  

RAMAI CONECTAT CU NOI!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn
Abonează-te la newsletter 
și află ultimele noutăți din domeniul construcțiilor prefabricate eficiente energetic

MIRADEX WOODEN BUILDINGS

Golotren 22, Brezoi, Vâlcea 

+40 (727) 317 815

contact@miradex.ro 

© 2012-2020 Miradex all rights reserved

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube