Hala zootehnica din ferme prefabricate din lemn | Miradex

HALĂ ZOOTEHNICĂ PENTRU PORCINE

Proiect 

Hală industrială din lemn pentru industria zootehnică

Locație

Sibiu, România

Tip produs

Suprafață

3000 mp

Descriere proiect

Acest proiect din Sibiu este caracterizat in primul rand prin dimensiunile foarte mari, atât ca lungime, cât și ca deschidere. Am proiectat structura halei pentru a permite deschideri de peste 25 m, motiv pentru care am folosit ferme cu 2 pante pentru construcții cu deschideri mari. Hala este destinată pentru creșterea porcilor iar pardoseala specială a fost o altă provocare, de data aceasta la montaj. 

Lemnul folosit în proiect este lemn certificat dupa clasa de rezistență C24 și umiditate <18%, clasa vizuală B. Hala a fost placată ulterior cu panouri izolante cu poliuretan. 

Producția structurii din lemn a durat o lună iar asamblarea lor 2 săptămâni. Spațiile industriale din lemn de genul acesta se dovedesc a fi o soluție mult mai economică decât metalul sau betonul în media cu 15-17%.

 

Mai mult în atelier, mai puțin în șantier! 

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

PROIECTE SIMILARE