top of page
Hala de productie Miradex, realizata din structura de lemn in sistem prefabricat: grinzi cu zăbrele si ferme din lemn

HALA DE PRODUCȚIE MIRADEX

Proiect 

Hala de prodcuție Miradex

Locație

Brezoi, România

Tip produs

Suprafață

455 mp

Descriere proiect

Hala de producție Miradex. Este specială nu doar pentru că e a noastră ci pentru că este construită integral din lemn și va susține un pod rulant de 3,5t. Am proiectat structura halei pentru a permite deschideri de peste 13 m, motiv pentru care am folosit ferme cu 2 pante pentru construcții cu deschideri mari. Stâpii sunt făcuți dintr-un ansamblu de grinzi cu zăbrele. 

Lemnul folosit în proiect este lemn ecarisat, nu lamelar, certificat dupa clasa de rezistență C24 și umiditate <17%, clasa vizuală B. Hala va fi închisă cu pereți din OSB și izolație termică iar finisajul exterior va fi din tablă fălțuită și lambriu. La interior va rămâne OSB-ul aparent. 

Producția structurii din lemn a durat 10 zile iar montajul 5 zile cu macara. 

Hala va deservi ca spațiu de producție a structurilor prefabricate din lemn pe care le producem și va fi echipată cu presă hidraulică, masă pentru pereți, pod rulant și spațiu de birouri. 

VIDEO HALA DIN LEMN MIRADEX

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

PROIECTE SIMILARE

bottom of page