top of page
5.jpg

ȘARPANTE DIN LEMN PE CARTIERUL COSMOPOLIS

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

Proiect 

Șarpante din ferme din lemn pentru cartierul rezidențial Cosmopolis

Locație

Ștefăneștii de Jos, România

Tip produs

Ferme din lemn pentru șarpante și mansarde

Suprafață

> 3.000 mp

Descriere proiect

Cosmopolis este un ansamblu rezidențial extravagant dezvoltat de Opus Land Development la marginea Bucureștiului, format din locuințe uni/multi-familiale, spații comerciale și alte funcțiuni de care ai nevoie într-un orașel. 

În cadrul proiectului ne-am ocupat de acoperișul caselor și blocurilor prin producția fermelor din lemn pentru șarpante și mansarde, dar și de montajul acestora. Un proiect complex din punct de vedere al dimensiunilor sale.  Producția și montajul acoperișurilor s-a realizat etapizat, pe durata a doi ani. 

Fermele din lemn s-au dovedit o soluție tehnico-economică mai eficientă decât varianta pe structură metalică. Diferența dintre o șarpantă din lemn și una din metal, de aceleași dimensiuni, a fost de 15%, ceea ce a convins dezvoltatorul să adopte sistemul din ferme prefabricate cu conectori multicui.  

ALTE ACOPERIȘURI DIN LEMN

bottom of page