top of page
25946-min.jpeg

ACOPERIȘUL MODULAR DIN LEMN

Proiect 

Acoperiș modular realizat din ferme prefabricate din lemn

Locație

Suedia

Tip produs

Ferme din lemn deschidere 12m și configurație 2 pante

Suprafață

2000 mp

Descriere proiect

Proiectul din Suedia a fost o provocare inginerească de care suntem mândri. Am proiectat, produs și asistat la montaj 4 acoperișuri din lemn, prefabricate din ferme din lemn și asamblate pe module de câte 3 pentru fiecare acoperiș. Clădirile pe care le-am acoperit sunt cămine studențești realizate din module complet echipate la interior, cu finisaje, instalații și mobilier. Modulele au fost realizate în China și livrate în Suedia. 

Structura acoperișului este simplă, cu 2 pante, având deschideri de 12 și 15m. Am configurat acoperișul la structura de ferme, configurație 2 pante. Producția fiecărui acoperiș a durat o săptămână și montajul o singură zi cu macara și 5 zile în prealabil realizarea modulelor de acoperiș la sol. 

Am folosit lemn de secțiune 45mm și grosimi variabile, cel mai mare element fiind de 45x220mm. Producția fermelor a fost făcută prin presare hidraulică cu 40 tone forță și fermele au fost realizate fie dintr-un singur element (cea cu deschidere de 12m) și 2 elemente (cea cu deschidere de 15m). 

Prinderea acoperișului de structura existentă a fost realizată prin colțare metalice sudate. Structura clădirilor modulare a fost realizată din oțel, fiecare modul având dimensiuni de 4x8m. Structura acoperișului a fost contravântuită cu elemente din lemn. 

Mai jos poți vedea poze și un video din Suedia :)

VIDEO MONTAJ

ALTE ACOPERIȘURI DIN LEMN

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

bottom of page