top of page
IMG_20150619_123742257_edited.jpg

HOTEL CLASS 
BREZOI, VALEA OLTULUI

Proiect 

Construcția Hotelului Class din Brezoi, Valea Oltului

Locație

Brezoi, România

Tip produs

Kit complet de structură prefabricată din panouri și ferme 

Suprafață

850 mp

Descriere proiect

Hotel Class*** este situat în orașul Brezoi, la malul râului Olt și înconjurat de munți. Se află la mai puțin de 2 km de fabrica noastră și astfel ne-am implicat cu drag în proiectarea, producția și asamblarea structurii vecinului nostru. 

Structura este din panouri prefabricate în sistem timberframe, izolate cu vată minerală. Acoperișul a fost realizat din ferme monopantă cu deschideri mari, astfel că am reușit să folosim lemnul la maxim și să respectăm cerințele arhitecturale care fac clădirea foarte atractivă în peisaj. 

”Când ne-am gândit la dezvoltarea încă unui corp în cadrul hotelului, știam deja pe cine să contez pentru construcție, după ce am lucrat anterior cu Miradex la construcția restaurantului.” , Constantin, co-proprietarul hotelului. 

PROIECTE SIMILARE

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

bottom of page