top of page
Spatii comerciale pe structura de lemn i

SPAȚII COMERCIALE PE STRUCTURĂ DE LEMN

Proiect 

Spații comerciale în incinta ștrandului din Rm. Vâlcea

Locație

Râmnicu Vâlcea, România

Tip produs

Kit structură timberframe

Suprafață

300 mp

Descriere proiect

Structurile din lemn se potrivesc nu doar pentru sectorul rezidențial, cât și pentru alte tipuri de clădiri, cum ar fi de exemplu niște spații comerciale. 

Realizată în sistem structural timberframe, structura clădirii a fost livrată ”la roșu” și asamblată cu macaraua. Producția în fabrică a durat 7 zile iar montajul o singură zi. 

Lemnul folosit în structura spațiilor comerciale este ignifugat conform normativului românesc și autorizației noastre de ignifugare eliberată de ISU.

 

Placarea pereților s-a realizat cu OSB3 12mm pe o singură față cu rol de contravântuire iar restul placărilor și izolațiile au fost realizate la fața locului. Timpul total de execuție a fost de 14 zile.

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

PROIECTE SIMILARE

bottom of page