top of page
Franta final 1.jpeg

CASA NZEB
NOMAIN

Proiect 

Casa nZEB Nomain

Locație

Nomain, Franța

Tip produs

Structură timberframe livrată sub formă de pereți prefabricați izolați, grinzi Posi-Strut și ferme pentru terasă

Suprafață

280 mp

Descriere proiect

Un alt proiect de casă de casă din lemn la standard nZEB, pe care l-am realizat în parteneriat cu colaboratorul nostru din Franța, KAZEKONe-am ocupat de proiectarea structurală, producția și montajul structurii prefabricate timberframe, astfel încât să reducem cât mai mult timpul de execuție. 

 

Structura este de tip framing din lemn KVH 60x200mm,  izolate cu vată bazaltică Rockwool, conform cerintețor proiectantului și placate cu Vidiwall și OSB. Planșeul dintre niveluri este din grinzi cu zăbrele tip Posi-Strut iar acoperișul din ferme din lemn a cără tălpi superioare au o înclinație mică și astfel am dat panta terasei din structură și nu din izolație cum se face în practica. 

Structura casei a fost fabricată în 14 zile în România, transportată în 4 TIR-uri în Franța și asamblată în 3 zile la nivel de structură. Restul lucărilor de izolare și finiare au necesitat încă 25 de zile. 

Despre montaj în clipul de mai jos. 

VIDEO MONTAJ

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ PENTRU PROIECTUL TĂU DE CASĂ PE STRUCTURĂ DE LEMN

PROIECTE SIMILARE

bottom of page