top of page
Casa pasiva si anexa in standard low energy, pe structura din lemn in sistem timberframe - Miradex

CASA PASIVĂ ȘI ANEXA LOW ENERGY

Proiect 

Casa pasivă și anexa low energy

Locație

Vlădești, Vâlcea

Tip produs

Structură timber frame din pereți izolați, acoperiș ferme din lemn și grinzi cu zăbrele 

Suprafață

160 + 60 mp

Descriere proiect

Proiectul constă în 2 construcții din lemn: o casa la standard pasiv și o anexa low energy, tot în standardul passive house. Proiectul de arhitectură a fost făcut de Arh. Raluca Munteanu și cel de structură de către Inginerie Creativă. 

Structura casei este realizată din pereți timber frame și acoperiș din grinzi cu zăbrele din lemn. Pereții exteriori sunt făcuți din montanți din lemn de 60x150mm, izolați cu vată bazaltică Rockwool Acoustic 150mm și placați pe interior cu OSB3 15mm (greu permeabila la vapori) și DHF 15mm pe exterior (permeabil la vapori). Stratul de etanșare la vapori a fost făcut prin membrană barieră de vapori de la ProClima, Intello Plus, cu permeabilitate variabilă. Acoperișul este realizat din grinzi cu zăbrele din lemn, cu înalțimea grinzii de 400 mm pentru a crea spațiu pentru stratul de 400mm de izolație din vată bazaltică Rockwool Multirock. 

Structura anexei este realizată din pereti timber frame si acoperiș din ferme din lemn tip foarfecă. Pereții exteriori sunt făcuți din montanți 45x145mm placați pe exterior cu OSB3 12mm (greu permeabil), izolați cu vata bazaltică Rockwool Multirock 150mm și etanșați la interior cu membrană barieră de vapori Intello Plus. Structura acoperișului este din ferme din lemn configurați tip foarfecă, cu care am obținut un spațiu interior cât mai înalt. 

Pereții casei au fost livrați din fabrică placați și izolați, în timp ce anexa a fost livrată la nivel de kit timberframe. Casele au fost proiectate și executate după principiile standardului Passive House din Germania. 

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ PENTRU PROIECTUL TĂU DE CASĂ PE STRUCTURĂ DE LEMN

ALTE CASE PREFABRICATE DIN LEMN

bottom of page