top of page
Ferme prefabricate pentru orice tip de cladire MIRADEX

FERME DIN LEMN TIP FOARFECĂ

FERME DIN LEMN TIP ”FOARFECĂ” PENTRU EXTRA SPAȚIU

Acest tip de ferme din lemn sunt folosite cu precădere pentru a câștigă un extra-spațiu în interior în cazul mansardelor sau pentru spații cu o înălțime interioară insuficientă. Talpă inferioară (tavanul camerei) poate avea diverse forme: tavan înclinat, înclinat și drept sau chiar semi-curbură (cupolă). Se pretează pentru diverse tipuri de proiecte, de la case sau spații comerciale din lemn, până la hale și spații de depozitare unde este nevoie de mai mult spațiu pe înălțime. 

Producția și asamblarea fermelor tip foarfecă prefabricate cu conectori MiTek necesită foarte puțin timp în comparație cu un sistem clasic, unde de cele mai multe ori este neovoie și de un punct de sprijin în interior. Fermele din lemn tip foarfecă se sprijină pe pereții ultimului etaj și nu au nevoi de alt punct de sprijin în interiorul încăperii. 

Fie că ești arhitect, constructor, dezvoltator, roofer sau beneficiarul final, putem să venim în sprijinul tău cu soluții optimizate de proiectare-producție-asamblare ferme din lemn pentru orice tip de acoperiș, cu scopul de a reduce consumul de material și timpul de execuție, dar și pentru a crește calitatea și durabilitatea acoperișului în timp. Cu cât proiectul este într-o fază mai incipientă, cu atât mai bine. Lasă-ne un mesaj și hai să lucrăm împreună!  

MAI MULTE DESPRE FERMELE DIN LEMN
bottom of page