top of page
sarpanta hala sibiu cover.jpeg

ȘARPANTĂ INDUSTRIALĂ DIN FERME PREFABRICATE

Proiect 

Acoperișul tip șarpantă industrială pentru o hală recondiționată din beton

Locație

Sibiu, România

Tip produs

Ferme prefabricate tip monopantă și cu 2 pante

Suprafață

> 1500 mp

Descriere proiect

Fermele din lemn se dovedesc o soluție eficientă pentru șarpante, chiar și în cazul unor hale din beton. Proiectul din Sibiu este caracterizat in primul rand prin dimensiuni, ceea ce a fost o provocare pentru noi din punct de vedere al proiectarii. Hala din beton a fost recondiționată iar șarpanta din lemn s-a dovedit a fi soluția optima, datorită încărcărilor reduse și rapidității în execuție.

Pentru structura acoperișului din lemn de peste 1500 mp am folosit o structură hibridă formată din ferme monopantă și cu ferme 2 pante pentru a crea o structură suficient de lungă încăt să acopere hala pe lățime. M-ai mult decât atât, s-a dovedit a fi o soluție eficientă și din punct de vedere al consumului de lemn. 

Producția structurii acoperișului din lemn a necesitat 10 zile iar asamblarea lor 7 zile. Mai mult în atelier, mai puțin în șantier! 

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice ma viabile pentru a eficientiza producția în fabrică, ulterior montajul și per total prețul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

PROIECTE SIMILARE

bottom of page