top of page
Ferme prefabricate pentru orice tip de cladire MIRADEX

FERME DIN LEMN PENTRU ACOPERIȘ MONOPANTĂ

FERME DIN LEMN MONOPANTĂ PENTRU DIVERSE STRUCTURI ACOPERIȘ DIN LEMN

Utilitatea fermelor din lemn cu o singură  pantă se regaseste in cazul acoperisurilor in 3-4 ape, pentru case mai atipice, anexe, terase, garaje sau hale. Configuratia interioara a zabrelelor din lemn și deschiderea fermelor depinde de sarcinile pe care le preiau si de deschiderea acestora. Se pretează pentru mai multe întrebuințări, atât pentru construcții rezidențiale, cât și comerciale sau industriale.

Fermele monopantă prefabricate cu conectori MiTek sunt o soluție foarte bună din punct de vedere al timpului de execuție și al costului cu manopera în special pentru acoperișurile din lemn cu deschideri mari. În cazul unei șarpante industriale, soluția optimizată de prefabricate și asamblarea a fermelor de lemn reduc timpul de execuție cu peste 50% și scad semnificativ costurile proiectului, în comparație cu o soluție similară din metal sau beton. 

Fie că ești arhitect, constructor, dezvoltator, roofer sau beneficiarul final, putem să venim în sprijinul tău cu soluții optimizate de proiectare-producție-asamblare ferme din lemn pentru orice tip de acoperiș, cu scopul de a reduce consumul de material și timpul de execuție, dar și pentru a crește calitatea și durabilitatea acoperișului în timp. Cu cât proiectul este într-o fază mai incipientă, cu atât mai bine. Lasă-ne un mesaj și hai să lucrăm împreună!  

MAI MULTE DESPRE FERMELE DIN LEMN PE BLOG
bottom of page