Ferme prefabricate pentru orice tip de cladire MIRADEX

FERME DIN LEMN PENTRU ACOPERIȘ MANSARDĂ

FERME DIN LEMN ȘI STRUCTURĂ ACOPERIȘ MANSARDĂ

Folosim un software de specialitate pentru proiectarea acestor ferme din lemn pentru acoperiș mansardă, ceea ce ne permite maximizarea spațiului interior (atât pe verticală cât și pe orizontală) fără alte puncte interioare de sprijin. În felul acesta câștigăm mai multe spațiu la interior într-o configurație open-space, păstrând totodată forma acoperișului din proiect. Acest spațiu se poate compartimenta ulterior în camere sau se poate folosi ca depozitare. 

Diferența dintre sistemul clasic/tradițional de dulgheire (cu popi, căpriori, organe de îmbinare din cuie și scoabe din oțel etc) și cel din ferme prefabricate cu plăcuțe multicui este în primul rând rapiditatea cu care fermele din lemn se execută în fabrică și se asamblază pe șantier, în detrimentul dulgheriei ce necesită timp și manoperă pe șantier. Prin producție în fabrică, fermele ce alcătuiesc structura acoperișului mansardă sunt realizate conform detaliilor de execuție din proiect, au controlul calității asigurat și eficientizează la maximum consumul de lemn.

Mai mult decât atât, acoperișul tip mansardă realizat din ferme din lemn prefabricate cu plăcuțe multicui MiTek sunt mult mai rigide și au o rezistență sporită la cutremur. Detalii în acest video

 

De obicei structura acoperișului mansardă se poat livra în 5-7 zile lucrătoare.

1/7

Fie că ești arhitect, constructor, dezvoltator, roofer sau beneficiarul final, putem să venim în sprijinul tău cu soluții optimizate de proiectare-producție-asamblare ferme din lemn pentru orice tip de acoperiș, cu scopul de a reduce consumul de material și timpul de execuție, dar și pentru a crește calitatea și durabilitatea acoperișului în timp. Cu cât proiectul este într-o fază mai incipientă, cu atât mai bine. Lasă-ne un mesaj și hai să lucrăm împreună!  

MAI MULTE DESPRE FERMELE DIN LEMN

RAMAI CONECTAT CU NOI!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contul Twitter al Miradex Wooden Buildings
  • LinkedIn
Abonează-te la newsletter 
și află ultimele noutăți din domeniul construcțiilor prefabricate din lemn, eficiente energetic și sustenabile

MIRADEX WOODEN BUILDINGS

Golotren 22, Brezoi, Vâlcea 

+40 (727) 317 815 (RO/EN/DE)
+41 (783) 240 060 (FR/EN)

contact@miradex.ro 

© 2012-2021 Miradex Wooden Buildings

Toate drepturile rezervate

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Contul Twitter al Miradex Wooden Buildings
  • YouTube