84952695_802396413570442_272166350638127

MANSARDE DIN LEMN PENTRU ANSAMBLUL REZIDENȚIAL MILLO VILLAGE

Proiect 

Un cartier rezidențial inedit format din case înșiruite

Locație

Voluntari, România

Tip produs

Ferme din lemn pentru șarpante și mansarde

Suprafață

> 2.500 mp

Descriere proiect

Millo Village este un ansamblu rezidențial format din locuințe uni-familiale situat pe strada Matei Millo din Voluntari. Pe lângă arhitectura deosebită, aranjamentul caselor oferă întregului ansamblu un aspect plăcut și modern. 

În cadrul proiectului ne-am ocupat de acoperișul fiecărei clădiri: de proiectare structurală, producție ferme prefabricate din lemn tip mansardă și montaj. Fermele din lemn au trebuit gândite astfel încât să se îmbine eficient cu pereții de zidărie și să crească eficiența spațiului interior.

 

Fiecare acoperiș tip mansardă a fost executat conform EUROCOD 5 și lemnul pus în operă a respectat clasa de rezistență conform proiectului. Ca astereală a fost folosit OSB roofing board cu îmbinări nut&feder, pentru rapiditate în execuție. 

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Ai un proiect

Trimite-l să-l analizăm și vom face o cotație de preț. Mai mult, putem propune soluții tehnico-economice pentru a eficientiza producția în fabrică și ulterior montajul 

Ești la stadiu de idee

Ia legătura cu noi și hai să vorbim. Avem în spate un portofoliu generos și diversificat de proiecte, dar și o rețea de parteneri cu care putem realiza cu succes un proiect 

PROIECTE SIMILARE DE STRUCTURI ACOPERIȘ DIN FERME PREFABRICATE